sábado, 11 de noviembre de 2017

MALETA DE RECORDS


Ja fa uns dies vàrem celebrar l’aniversari del meu nebot Marc, que en va fer 18. Com  no en una data tan esperada ens vam posar mans a la feina per fer-li un bon record. Així doncs la meva germana Bet i jo vàrem idear un treball a quatre mans.

Aquest cop la Àlbum  ha sigut una maleta de records, i es que al Marc li encanta que li expliquin anècdotes  familiars. 


Un cop repartides les fotografies la meitat per mi i la meitat per la Bet i com no  els papers de la col·lecció Heart of Home de  Jen Hadfield per a Pebbles, que ha resultat ideal per aquest projecte,  ens vàrem posar mans a l’obra i jo crec que ha quedat xulo i tot i notar-se la diferencia d’estils no desentona gens la feina de les dues i el mes important el resultat va agradar a tota la família.....


La maleta per fora es molt gruixuda i porta un petit mini amb les diferents fotografies de tots els nois i noies de la casa a l’escala de l’avia des de petits, el dia de reis, tota una tradició.


En primer lloc vaig realitzar la maleta feta amb cartonatge.  Primer error, i no perquè la fes en cartonatge sino per fer-la abans de tenir l'àlbum interior, ja que un cop fet l’àlbum la vaig tenir que repetir perquè no hi cabia jejejeje.

A l’interior una estructura de carpetes amb les diferents imatges posades sense ordre cronològic i amb diversos tacs explicant les histories d’algunes de les imatges.

Per cert el segon error va ser que no havia fet les fotos del treball i clar les vaig fer a corre cuita a la festa perquè després la maleta ja tenia un amo que no creieu que la va deixar anar gaire, perquè ja es tota seva!!!!!!!Espero que us agradi el resultat, ens veiem per aquí espero que ven aviat. Mireia.No hay comentarios:

Publicar un comentario