lunes, 23 de enero de 2017

CALENDARI 2017
Hola a tothom avui una entradeta per mostrar el calendari del 2017, aquest any he fet un calendari de sobretaula seguint el calendari de l'any passat que vaig fer en un taller de paperstrencats a grappa com no!!

El planner dels mesos l'he descarregat del blog miscraplab de Marta Juez que va deixar molt amablement en el seu blog, i la veritat es que a part de ser una cucada a mi m'ha anat fantàstic i m'ha sigut de molta utilitat.
Pel calendari he fet servir fotografies familiars i he procurat posar a cada mes una foto on surti la persona que fa anys aquell mes. Amb excepció de Gener, Setembre i Desembre que son els tres mesos que cap membre de la família fa anys.
La veritat es que la decoració es bastant senzilla i he fet servir uns papers que m'encanten i fa temps que tenia guardats que es  "The story of our family" de echo park paper.

Per acabar unes quantes fotografies, be no us entretinc mes espero que us agradi, ja hem direu petonets Mireia.

2 comentarios:

  1. Que xulo!!! Tu sí que vas fer finalment calendari!!! 👏👏👏

    ResponderEliminar
  2. Gracies!!!! Es que per mi el calendari es indispensable..he de tenir la familia controlada i amb els meus horaris es l'unica manera de saber quan hem toca currar!!!! 😂😂😂

    ResponderEliminar