viernes, 26 de septiembre de 2014

LLIBRETA DE FIRMESBon dia a tothom avui us mostrare un encàrrec que hem van fer, per una mestra que ha donat 38 anys de la seva vida a ensenyar i educar els altres.
En un principi, una bona amiga meva, hem va demanar si li podría fer una tarjeta en la qual poguessin firmar els 180 mestres de l’escola on treballa!!!!  Així parlant vàrem arribar a la conclusió que el millor era fer una llibreta perqué firmessinHem va comentar que la destinataria era una amant de la natura … així que ràpidament vaig pensar en uns papers de flors  de MME de la col·lecció jubilee  que acabava de comprar a grappa (#grappascrapbooking ) feia pocs dies i com no del meu troquel per la big-shot de fulles  i el de flors.
Aviat la llibreta va pendre forma i per lligar-la vaig utilizar un sorgit japonés. A l’escola els companys de la Dolors la van omplir amb fotografíes i els bons desitjos (que no mostrare jejejeje es privat).
 Ja fa uns dies la Rosa hem va explicar que la llibreta, ja havia sigut entregada i que havia agradat moltíssim a tothom i el mes important havia encantat a la destinataria!!!!
 

Jutgeu per vosaltres mateixes com va quedar!!!!.   Per acabar voldria felicitar a la Dolors per la seva jubilació i celebro que li agrades ….Molts petons  Mireia….

2 comentarios:

  1. Muy bonita, yo sólo utilicé el encuadernado japonés una vez.
    Un beso

    ResponderEliminar
  2. Gracias monica y gracias por pasarte..... a mi me gusta mucho cuando hago libretas poner cosido japones!!!

    ResponderEliminar